Faciliteiten

Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kunt u op The Mayor Amstelveen rekenen. Op het terrein vindt u een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitalityservices zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Duurzaamheid

The Mayor is klaar voor de toekomst. De appartementen zijn groen, veilig en energiezuinig. Er wordt gebruik gemaakt van slimme, duurzame ontwerpen en bewezen technologie. Zo wordt een groot deel van de benodigde energie opgewekt door zonnepanelen en zijn alle appartementen aangesloten op een centraal warmte- en koude opwekkingsinstallatie (WKO) in de bodem. Deze installatie zorgt ervoor dat de energie precies op de plek terechtkomt waar deze nodig is.

Alle woningen zijn uitstekend geisoleerd, voorzien van een individuele aansluiting op de WKO en beschikken over vloerverwarming. Een perfecte oplossing, want dit scheelt ruimte, zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en voorkomt dat stof door de woning ronddwarrelt doorluchtstromen. Bovendien zijn, door de combinatie van vloerverwarming en goede isolatie, alle woningen warm in de winter en koel in de zomer. De gebouwen zijn aangesloten op een ingenieus ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in de verschillende ruimtes en woningen.


Meer weten over The Mayor?

Bel de makelaar
Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.