Bij het ontwerp van The Mayor Amstelveen heeft de architect speciaal aandacht gegeven aan een harmonische overgang tussen binnen en buiten. The Mayor heeft prachtige ruime entrees, woningen met het mooiste uitzicht over het groene Amstelveen en aan alle kanten natuurlijk lichtinval.

Met de wens om een luxe leefomgeving te creëren is rekening gehouden met de diverse behoeftes van bewoners. Ruime balkons, unieke efficiënte plattegronden en een groot aantal liften die zorgen voor een korte, veilige privé route naar uw woning.


Prachtige tuinen van Lodewijk Baljon
De tuinen en binnentuinen zijn een belangrijk onderdeel van nieuwbouw The Mayor. Het ontwerp hiervoor is ontwikkeld door de landschapsarchitecten van bureau Lodewijk Baljon. Een uniek schouwspel van rust en dynamiek bieden een schitterend uitzicht. Ook buiten het terrein van The Mayor is de hand van Lodewijk Baljon straks zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe stadspark dat bovenop de A9 bij Amstelveen wordt gecreëerd en dat The Mayor op unieke wijze naadloos verbindt met het Stadshart Amstelveen.


Stijlvol interieur
The Mayor gaat zijn gelijke niet kennen als het gaat om smaak. Alles komt in evenwicht. Een perfecte stijl en uitstraling. Ingetogen en toch aanwezig. Daar gaat een team van vakkundige ontwerpers voor zorgen. Interior designers die precies de juiste sfeer weten te creëren. Een sfeer die uitdraagt waar The Mayor voor staat: comfort en luxe.

Meer weten over The Mayor?

Bel de makelaar
Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.