Nieuws


01 juni 2020

Project update mei 2020

Wat ooit een massief kantoorgebouw was, wordt omgevormd naar The Mayor.

Lees verder
27 maart 2020

Project update maart 2020

Graag brengen wij u in deze moeilijke tijd op de hoogte van ook wat heuglijk nieuws betreffende de voortgang van nieuwbouw project The Mayor.

Lees verder
09 maart 2020

Inschrijven als geinteresseerde voor fase 2

In november heeft de start verkoop plaatsgevonden van fase 1 van project The Mayor en de makelaars zijn vanaf januari de eerste gesprekken met de toegewezen kandidaten aangegaan.

Lees verder
02 december 2019

Inschrijving Fase 1 gesloten, inschrijven reservelijst nog mogelijk

De inschrijving voor fase 1 is gesloten, het blijft wel mogelijk om aan te melden voor de reservelijst.

Lees verder
17 november 2019

Start verkoop The Mayor druk bezocht

Op 16 november vond de start verkoop van The Mayor plaats in het Cobramuseum in Amstelveen.

Lees verder
Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.