Project update mei 2020

Wat ooit een massief kantoorgebouw was, wordt omgevormd naar The Mayor.


01 juni 2020

THE MAYOR, EEN UPDATE

In het hart van Amstelveen wordt gewerkt aan iets unieks. Wat ooit een massief kantoorgebouw was, wordt omgevormd naar The Mayor. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken, met een geheel eigen dynamiek.


VLIEGENDE START VERKOOP

Sinds de start van de verkoop van The Mayor is een groot aantal appartementen verkocht. Uiteraard zijn we blij met het vertrouwen van de kopers. Want dankzij dit vertrouwen kunnen wij van The Mayor maken wat wij voor ogen hebben. Een oase van rust en ruimte, waar luxe en comfort perfect samenkomen.


VOLLE KRACHT VOORUIT

Net als de verkoop verlopen ook de werkzaamheden voorspoedig. Ondanks de soms moeilijke omstandigheden, zijn de eerste sloopwerkzaamheden in volle gang. Beetje bij beetje wordt er ruimte gemaakt voor The Mayor, voor de appartementen, penthouses en parkvilla’s en voor de riante tuinen.


BESCHIKBAAR

Op dit momenten zijn er nog enkele appartementen beschikbaar,

Terug

Pagina delen via

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.