Start verkoop The Mayor druk bezocht

Op 16 november vond de start verkoop van The Mayor plaats in het Cobramuseum in Amstelveen.


17 november 2019

Zaterdag 16 november was de mogelijkheid om in het Cobramuseum te Amstelveen als eerste kennis te maken met The Mayor. Naast een gedetailleerde maquette van The Mayor en een VR tour, stonden onze makelaars klaar om onder het genot van een hapje en drankje alles te vertellen over dit unieke project. 

Inmiddels zijn de prijslijst en de verkoopbrochure, met daarin alle praktische informatie, zoals de plattegronden en artist impressions van de woningen, online te vinden via https://www.mayor.nl/downloads.

In de eerste fase worden drie gebouwen gerealiseerd met comfortabele appartementen, oogstrelende penthouses en schitterende tuinappartementen.

Terug

Pagina delen via

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.