U staat op het punt een nieuw huis te kopen. Waarschijnlijk heeft u een hypotheek nodig.
Een hypotheek waarmee u uw woonwens kunt realiseren, en die er ook nog eens voor zorgt
dat u lekker kunt leven. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Financiering

Het bouwen van een nieuwbouwwoning duurt momenteel vaak langer dan de geldigheid van de meeste bouwdepots. De Kredieter heeft mogelijkheden om een langere bouwtijd te financieren waardoor u tussentijds niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om de dubbele lasten (deels) mee te financieren met de hypotheek. Zo kan het toch mogelijk zijn een nieuwbouw woning aan te kopen!

De Kredieter
Om een passende financiering te regelen voor uw droomwoning, is een ervaren en onafhankelijke adviseur onmisbaar. The Mayor werkt samen met De Kredieter, een onafhankelijk expert op het gebied van financiering van nieuwbouwwoningen. Zij geven u compleet financieel advies en gaan graag vrijblijvend in gesprek met wie dat wil.

Goed om te weten: De Kredieter is onder andere gespecialiseerd in het adviseren van expats en biedt daarnaast gunstige rentetarieven en een gereduceerd tarief voor wie een nieuwbouwwoning van The Mayor op het oog heeft.

Eerste berekening
Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Daarom maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden eenvoudig een eerste berekening te maken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak (kosteloos).

De Kredieter
Tel. 020 575 3320
E-mail: schotema@kredieter.nl

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.